За нас

Ние сме млад и амбициозен екип, с близо 10 годишен опит в сферата на компютърната и офис техника. Както всички останали, ние се стремим да намерим своето място в тази ниша, която и без това в България вече е доста пренаселена.

Но как работим ние?

Търсим нов подход в решаването както на ежедневните, така и на по – спеработацифичните нужди и проблеми свързани с печатащата, компютърната и друг вид офис техника. По-интересното в случая е не само това - какво правим, а и как го правим. Ние не просто предлагаме стока и нейната доставка, а компетентни решения във възможно най-кратки срокове. За разлика от големите фирми, в които текучеството на обучен и качествен персонал е доста сериозен проблем, наша цел е не просто продажбата, а диалогът и отношението към клиента, за да намерим правилното решение, и да гарантираме неговата безпроблемна последваща работа и поддръжка.

Защо да изберете нас?

  • Презареждане на тонер касети за 1 час* + безплатното им взимане от Вашия офис и последваща безплатна доставка.
  • Доставка на нови оригинални и съвместими консумативи до 3 часа* в рамките на работния ден.
  • Изготвяне на най – добрата индивидуална оферта, съобразена с редица фактори, като потребление, местонахождение, марка и модел машина и т.н. Ще останете приятно изненадани! Просто ни пишетe, или позвънете.
  • Безплатна доставка и консултация при избор на най-подходящата за Вас нова офис техника!