Какво предлагаме и как се случва?

√ Презареждане и рециклиране на тонер касети.

В масовия случай фирмите, които се занимават с презареждане на тонер касети са посредници между Вас и фактическата фирма-сервиз в която реално се презареждат касетите. За разлика от тях ние извършваме презареждането в собствен сервиз, което НЕ води до допълнително оскъпяване на услугата, винаги знаем какво се случва с касетите Ви, и работата се извършва в най-кратки срокове! Да споменем все пак, и за добре подготвените техници и добрата материално-техническа база. И не на последно място, в случай на проблем, можем да реагираме адекватно, защото знаем за какво става въпрос...

√ Продажба и доставка на нови оригинални и съвместими консумативи за принтери, факсове, копирни машини и МФУ.

Работим с най – големите и утвърдени дистрибутори на офис техника в България и Европа. Разполагаме с налични консумативи за голяма част от видовете принтираща офис техника в употреба към момента. Както оригиналните, така и съвместимите консумативи, които предлагаме са с гарантирано и доказано качество. Нашите съвместими тонер касети са изцяло новопроизведени, не рециклирани, и с утвърдени стандарти в производството.

√ Консултация, продажба и доставка на нова офис техника.

Изборът на подходяща машина за нуждите на офиса съвсем не е лесна задача, за не специалист в тази област. Предлагането е доста голямо, и човек лесно може да се обърка или да бъде подведен от недобросъвестни търговци, целящи единствено реализирането на бърза продажба, без да имат грижа, дали точно това е машината, която ще Ви върши работа както очаквате, а именно: безпроблемно, лесно и изгодно. Ние първо бихме разбрали от какво се нуждаете, и едва след това ще предложим най- добрия вариант, или поне ще сведем избора до 2-3 опции. Консултациите разбира се все още са безплатни. Също така, в случай на нужда можем да окажем съдействие за инсталирането на закупената нова техника. Последващата поддръжка, също е наша грижа. Марките с които работим имат осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз, което още веднъж гарантира спокойствие при покупката.

√ Адекватни отстъпки и специални оферти според конкретния случай.

Индивидуални отстъпки според потреблението!


Защо да изберете нас?

  • Презареждане на тонер касети за 1 час* + безплатното им взимане от Вашия офис и последваща безплатна доставка.
  • Доставка на нови оригинални и съвместими консумативи до 3 часа* в рамките на работния ден.
  • Изготвяне на най – добрата индивидуална оферта, съобразена с редица фактори, като потребление, местонахождение, марка и модел машина и т.н. Ще останете приятно изненадани! Просто ни пишетe, или позвънете.
  • Безплатна доставка и консултация при избор на най-подходящата за Вас нова офис техника!